Jóval az országos átlag alatt vannak a térségi települések a koronavírus védettségben, remek eredményekkel zártak a Návay diákjai a Pénzmesterek vetélkedőn, színes programok szórakoztatták a földeáki gyerekeket.

Jóval az országos átlag alatt vannak a térségi települések a koronavírus védettségben: Ebből még lehet baj. A térség települései közül van amelyik 30 százalékkal van lemaradva az országos átlagtól. Mutatjuk a számokat!

Remek eredményekkel zártak a Návay diákjai a Pénzmesterek vetélkedőn: Breznyik Hanna Sára a Nyugdíjpénztári kategóriában I. helyezést ért el, Karakas Laura pedig a legjobb 5 esszé írója között zárt a vetélkedőn, ráadásul a makói intézmény különdíjban is részesült.

Szabó Balázs Bandája érkezik Makóra: A Szent István Napi programsorozat keretein belül ad koncertet Szabó Balázs Bandája augusztus 21-én (szombaton).

Rudolf Péter volt a Páger-estek ötödik vendége: Kedden este Rudolf Péter volt a „marosmenti Konstantinápoly” nyári kulturális rendezvénysorozat beszélgetésének vendége.

Színes programok szórakoztatták a földeáki gyerekeket: Kirándulás, sport- és nyílt nap, de még vadnyugati és vadasparki kirándulás is várta a földeáki gyerekeket, a Gyermekeink a jövő – humán szolgáltatások Csongrád megyében program jóvoltából.

Magyarcsanádi bankautomata: Meghívják az ajánlatot tévő cég képviselőjét a következő magyarcsanádi testületi ülésre, hogy körbejárják az bankautomata telepítésének lehetőségeit.