Kézműves hamburgereivel szeretne új ízvilágot hozni Makóra a Baans, Rudolf Péter lesz a Páger-estek következő vendége, jövőt építenek Maroslelén.

Július utolsó napjaiban nyitotta meg kapuit a makói Baans, családi vállalkozásként a Csanád vezér téren. Mint Majoros Róbert a Makó Híradónak elárulta: új ízvilággal és meglepetésekkel is készülnek.

Rudolf Péter lesz a Páger-estek következő vendége: A színművész augusztus 17-én látogat Makóra a kulturális rendezvénysorozat vendégeként.

Játékosan az egészségért! – Szombaton a Játékos Egészségmegőrzés rendezvény keretei között új játékelemet is átadtak a Bajcsy-lakótelepen.

Szeretettel hívjuk és várjuk Önöket augusztus 20-i ünnepségsorozatunk programjaira! Ünnepeljük együtt államalapításunk évfordulóját, első szent királyunkat, több mint ezeréves közös múltunkat, magyarságunkat! – írja közösségi oldalán Farkas Éva Erzsébet polgármester.

Jövőt építenek Maroslelén – “Jövőt építünk. A bölcsőde épül és az óvoda szépül!” –fogalmazott Facebook bejegyzésében Drimba Tibor, Maroslele polgármestere.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest