Július utolsó napjaiban nyitotta meg kapuit a makói Baans, családi vállalkozásként a Csanád vezér téren. Mint Majoros Róbert a Makó Híradónak elárulta: új ízvilággal és meglepetésekkel is készülnek.

Érdeklődésünkre az ügyvezető elárulta, a nyitás ötlete a szegedi Baans egyik hamburgerének megkóstolásával kezdődött, amiből végül franchise partnerség született.

– Makó turisztikai szempontból egy eléggé fejlődő város, és úgy gondoltuk, hogy ideje egy új ízvilágot hozni Makóra – emelte ki Majoros Róbert.

Mint elmondta, jelenleg számos munka zajlik még a háttérben, a bővítés következő lépése a terasz kialakítása lesz, de számos meglepetéssel is készülnek; felkerült az étlapra nemrég a Super Cheese Burger is.

– A hamburger étlap folyton színesedni fog – árulta el Majoros Róbert, akitől azt is szerettük volna megtudni, mi fogta meg őket a Baans-ban, amire csak annyit mondott: ennek megértéséhez csak meg kell kóstolni!

– Nagy kihívás ez a családi vállalkozás, de természetesen mint ahogy a mi csapatunk is a sportban a kihívásokat ugródeszkának tekinti, úgy a családban mi is egy leküzdeni való akadályként, egy kihívásként tekintünk ezekre – mutatott rá.

Mint hozzátette, eddig csak pozitív visszajelzések érkeztek hozzájuk, az első napokban szinte roham volt a hamburgerezőben, szinte minden nap még a zárás előtti órákban elfogyott minden, de – mint aláhúzta – már kezd kialakulni a rendszer, és alapanyagokkal betárazva várják vendégeiket.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest