Szombaton a Játékos Egészségmegőrzés rendezvény keretei között új játékelemet is átadtak a Bajcsy-lakótelepen.

Székely Ildikó önkormányzati képviselő Facebook bejegyzésében kitért arra, hogy nagyon sokan megtisztelték rendezvényüket, és ellátogattak a Bajcsy-lakótelepre, ahol minden korosztály találhatott az érdeklődésének megfelelő programot.

„Úgy gondolom, hogy a választás a gyerekeknek volt a legnehezebb, hiszen igyekeztünk számukra több elfoglaltsággal kedveskedni. Dacolva a hőséggel, az apróságok folyamatosan benépesítették a légvárat, a kevésbé mozgékonyak pedig kitartóan várakoztak az arcfestésre és csillámtetoválásra”

-fogalmazott Facebook-posztjában.

Mialatt a gyerekek élvezhették a különböző szabadidős tevékenységeket, a felnőtt korosztály feltérképezhette jelenlegi egészségi állapotát.

Az eddig titokban tartott meglepetésre is fény derült. A vidám gyermeksereg birtokba vette a játszótér új elemeként létesített hintát, ahonnan csak a bűvész tudta varázslataival elcsalogatni az apróságokat.

A képviselő külön köszönetet mondott az EVP – Makói Egészségfejlesztő Iroda vezetőjének és dolgozóinak, hogy segítettek a választókerületben élők egészségének a megőrzésében.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest