A nagyvárosi látványosságok mellett egyre jobban kezd teret hódítani Magyarországon a falusi turizmus. A királyhegyesi Erdei Lak ötletgazdái is felismerték a vidék értékeit, és ezeket szeretnék átadni az odalátogatóknak.

“Az állatok szeretete és a gyermekekkel való foglalkozás motivált minket, hogy elindítsuk vállalkozásunkat”

-fogalmazott Verebes Anita tulajdonos.

Fő céljuk az, hogy a gyerekeknek legyen olyan hely, ahol jól tudják érezni magukat az állatok környezetében.

Kiemelték, hogy falusi állatokat tartanak, és ezzel szeretnék a falusi turizmust még jobban fellendíteni. Állandó programjaik közé tartozik a kecskefejés és az állatok etetése is. A nyuszi simogatójukat pedig kifejezetten szeretik a gyerekek.

Elmondták, az állandó programokon kívül kapcsolatban állnak több, faluban tevékenykedő vállalkozóval is, ahová vendégeiket megbeszélés szerint el tudják vinni. Ilyen például a Blaskovics birtok és a Hegyesi éléstár, ahol házilag, kézzel készített sajtokat tudnak kóstolni. Ezeken kívül lovaskocsin való utaztatás is megoldható.

Az imént említett együttműködések is azt bizonyítják, hogy a programokkal teljes mértékben a falusi turizmus ismérveit szeretnék kielégíteni.

Az Erdei Lakot kisebb születésnapokra, illetve csapatépítő tréningekre is igénybe lehet venni. Teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest