Mintegy 90 milliós plusztámogatást kapott a Honvéd program, megszerezte első győzelmét a Makó FC, áttervezik a leendő maroslelei iskolai tornacsarnokot.

Mintegy 90 milliós plusztámogatást kapott a Honvéd program: Nagyon régóta húzódik a közösségi ház megépítése, most ebben is előrelépés történhet.

Ön gondolt másokra, mi gondoltunk Önre” – A címben említett szlogen is látható azokon a véradói tiszteletjegyeken, amelyeket tegnap délelőtt sajtótájékoztató keretében vehetett át Sasvári Krisztina, a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád megyei igazgatója a Hagymatikum felajánlásából.

Megszerezte első győzelmét a Makó FC: A nem túl fényes rajt után már a második fordulóban győzni tudott a makói egyesület az NB III-ban. A Vác csapatán kerekedett felül egy sima 3-0-ás eredménnyel.

Sikeresen pályázott a makói múzeum: A József Attila Városi Könyvtár és Múzeum idén tavasszal 5 pályázatot nyújtott be a Nemzeti Kulturális Alap kollégiumaihoz. Közleményben tájékoztatott Szikszai Zsuzsanna igazgató.

Ismét Kiskaska Vásár Makón! Szombaton ismét megnyitja kapuit a Makói Kiskaska Kézműves Vásár a Makovecz a téren.

Tízezer forinttal támogatja a beiskolázást a kövegyi önkormányzat: Augusztus 15-ig kell a még július 27-én minden érintett szülőnek kiküldött nyilatkozatokat visszajuttatni a községházára.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest