Szerdán két tűzesethez vonultak a megye tűzoltói. Magyarcsanád közelében száz négyzetméteren száraz fű, avar, Szegeden a Vértói úton összehordott szemét égett. A tűzesetekhez a makói és a szegedi hivatásos tűzoltók vonultak.

A délutáni órákban az M5 autópálya 158. kilométerszelvényében Szeged irányában kéziszerszámot szállító teherautó, valamint kozmetikai termékeket szállító kamion ütközött. A műszaki mentést a szegedi és a kisteleki hivatásos tűzoltók végezték, akik áramtalanították a járműveket. A balesetben egy személy sérült meg.

Szerdán két szegedi lakáshoz riasztották a város hivatásos egységeit. A Cickafark utcában egy idős személy tetőtérből történő mozgatásához nyújtottak segítséget a mentőszolgálat munkatársainak, akik azonnal megkezdték az ellátást. A Szerb utcában tűzhelyen felejtett ételhez riasztották a tűzoltókat. Az eset során egy ember megsérült.

Szentesen és Szegeden lehasadt faágakhoz riasztották a hivatásos egységeket, amelyek járókelőket veszélyeztettek. A tűzoltók rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentést, senki sem sérült meg.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest