Programkavalkád a Gloriusban, Bánsági Ildikó volt a harmadik Páger-est vendége, közleményben reagált Gáspár Sándor és Zeitler Ádám Mucsi Tamás bejegyzésére, magyarcsanádi középiskolások fulladtak az apátfalvi bányató vizébe, bankautomatát szeretnének Magyarcsanádra.

Lovaskocsis és kisvonatos városnézést, pálinkakóstolást, szappan termékbemutatót és marosi kenutúrát is kínál augusztusban vendégeinek és az érdeklődőknek a Grand Hotel Glorius.

A marosmenti Konstantinápoly kulturális rendezvénysorozat nyáresti beszélgetéseinek vendége volt Bánsági Ildikó, amely csütörtökön Gáspár Sándor színművész részvételével folytatódik.

Közös közleményben reagáltak a települési képviselők a DK politikusának bejegyzésére, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.

A két középiskolás fiú – beszélik a faluban – a szüleik engedélye nélkül ment fürödni a veszélyes bányatóhoz. Emlékükre csöndes megemlékezést tart a egykori általános iskolájuk, a családjaiknak pedig gyűjtés indult. 

Ha minden jól megy, véget érhet a jelentős költséggel járó postai pénzkivételnek, illetve nem kell esetenként 600 forintért az apátfalvi automatához utazni, majd onnan vissza

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest