Lovaskocsis és kisvonatos városnézést, pálinkakóstolást, szappan termékbemutatót és marosi kenutúrát is kínál augusztusban vendégeinek és az érdeklődőknek a Grand Hotel Glorius. A makói szálloda a négycsillagos pihenés mellett tartalmas időtöltésre és aktív kikapcsolódásra is biztatja a Makóra érkezőket.

Teltházas napokkal kezdte meg az augusztust is a Grand Hotel Glorius; a szálloda magas színvonalú szolgáltatásai, Makó és a kistérség szépségei folyamatosan vonzzák a látogatókat. – Egy erős nyári szezonnal terveztünk és örömmel tapasztaljuk, hogy a várakozásaink realizálódnak. Sokan választják a Gloriust pihenésük helyszíneként; igyekszünk vendégeink kényelmét maximálisan biztosítani és sokféle programmal is kedveskedni nekik – tájékoztatott Jakab-Bereczky Edit Tünde.

A sales manager elmondta, az egyéni elképzelések megvalósulását is segítik és gyümölcsöző az együttműködésük a helyi vállalkozásokkal, szolgáltatókkal is. – A városnéző kisvonatot imádják a látogatók, ezért külön Glorius járat is indul szerdánként, amely bárki számára elérhető, de előzetes jelentkezéshez kötött a recepciónkon. Emellett népszerű a település megismerésének sétálós, idegenvezetős, rolleres, kerékpáros és lovaskocsis változata is. Utóbbiból minden héten kettő is indul a szálloda elől a vendégeinkkel – lelkesedett az értékesítési vezető.

Mint tőle megtudtuk, a Hagymatikum mellett további nagy kedvenc a Lombkorona sétány, illetve a megújult Kalandpart szolgáltatások. Egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a marosi hajózás és annak élmény elemei iránt, ezeket is bátran kínálják a náluk megszállóknak, csakúgy, mint a városi rendezvényeket, így például a Kiskaska piacot is.

Természetesen saját szervezésű események, wellness részlegük, teraszos programjaik is várják hozzájuk érkezőket. – Több élőzenés vacsoraestünk is volt a jazz jegyében, illetve mindig nagy érdeklődés mutatkozik italkóstoló rendezvényeink iránt, ahol különleges pálinkákat, gyümölcsborokat és gineket is kínálunk a négycsillagos finomságok mellé. Éttermünk svédasztalos kínálatához csatlakozva, vagy a’la carte étlapunkról választva, bárki csatlakozhat ezekhez – mondta Jakab-Bereczky Edit Tünde, aki egy különleges lehetőségre is felhívta a figyelmet: augusztus 12-én, csütörtökön kecsketejes szappan termékbemutatónak adnak helyet, ahol közvetlenül a termelőtől vásárolhatnak az érdeklődők.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest