Új játékelemmel bővül a Bajcsy-Zsilinszky lakótelep, a Makó FC a Vácot fogadja, Óföldeák a Magyar Falu Program mostani legnagyobb nyertese.

Új játékelemmel bővül a Bajcsy-Zsilinszky lakótelep: Szombaton az új játékelem átadása mellett Játékos Egészségmegőrzés is várja a makóiakat, ahol a gyerekeknek légvárral, arcfestéssel, játékokkal és egy bűvész-előadással is készülnek, de az idősebbeket is programmal várják – tudtuk meg Székely Ildikó önkormányzati képviselőtől.

A Makó FC a Vácot fogadja: Hétközi forduló következik az NB III 2. fordulójában. Szerdán a Vác FC csapata látogat Makóra. A találkozó 17:30-kor kezdődik.

Gyalogos zarándoklat a 250 éves templomért: Augusztus 15-én, vasárnap gyalogos zarándoklatra hív mindenkit a Makó-belvárosi római katolikus egyházközség. A Szeged-Alsóvárosig tartó 32 km-es utat a Szent István Király templom 250 éves jubileumáért ajánlják fel a résztvevők.

Előbb határozatképtelen, majd később lett csak határozatképes a testület: hétfő délutánra hívta össze Makó polgármestere a rendkívüli képviselő-testületi ülést, majd pár órával később, egy újabb összehívásra lett csak határozatképes a testület.

VÍZMŰ-GATE: Mucsi Tamás szerint eljátszák a makóiak megmaradt vízmű vagyonát.

Óföldeák a Magyar Falu Program mostani legnagyobb nyertese: De bőven jutott pénzt Apátfalvának, Királyhegyesnek, Kiszombornak, Kövegynek és Pitvarosnak is.

Óföldeákon már a téli szociális tüzelőre gondoltak: Nem a meleg az oka, hogy a képviselő-testület döntött róla, hanem, most kell rá pályázni.

Magyarcsanádon a héten még kérhető az ötezer forintos iskolai, óvodai támogatás: 5-5 ezer forint jár gyermekenként, csekély feltételekkel.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest