A marosmenti Konstantinápoly kulturális rendezvénysorozat nyáresti beszélgetéseinek vendége volt Bánsági Ildikó, amely csütörtökön Gáspár Sándor színművész részvételével folytatódik.

Kedd este ismét megnyitotta kapuit a városháza udvara: a harmadik Páger-est vendége Bánsági Ildikó, Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész volt, aki a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a 2010-es év Páger-gyűrűse.

A Páger Antal-színészdíjjal elismert színművésszel Szeberényi Klára kommunikációs szakember beszélgetett, amely során a megjelentek – és az élővideót követők – Bánsági Ildikó szüleiről, gyermekkoráról; családi hátteréről is többet megtudhattak többek között, így például azt is, hogy kiskorában balerina szeretett volna lenni, vagy hogy később kórházban szeretett volna dolgozni.

Augusztus 12-én, csütörtökön Gáspár Sándor színművész lesz a védettségi igazolvánnyal látogatható Páger-estek vendége, 19 órától, a városháza udvarán. Amennyiben pedig lemaradt Bánsági Ildikó makói látogatásáról és a legutóbbi nyáresti beszélgetésről, az alábbiakban megtekintheti:

Borítókép: Facebook / Farkas Éva Erzsébet

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest