Szombaton az új játékelem átadása mellett Játékos Egészségmegőrzés is várja a makóiakat, ahol a gyerekeknek légvárral, arcfestéssel, játékokkal és egy bűvész-előadással is készülnek, de az idősebbeket is programmal várják – tudtuk meg Székely Ildikó önkormányzati képviselőtől.

Székely Ildikó a Makó Híradónak elmondta, augusztus 14-én, szombaton 9 órától mindenkit szeretettel várnak a lakótelepen, ahol 9 órakor kezdetét veszi a Játékos Egészségmegőrzés rendezvény.

Mint megtudtuk, ezen a napon igyekeznek majd minden korosztály számára kellemes és hasznos időtöltést biztosítani. A kisebbeknek arcfestéssel, csillámtetoválással, kézműves foglalkozással, társasjátékkal, aszfaltrajz-versennyel, légvárral, valamint egy bűvész varázslatos produkciójával kedveskednek.

– Úgy gondolom, hogy fontos, hogy odafigyeljünk magunkra, illetve az egészségünkre, ezért az idősebb korosztályt az „Értékközvetítés a Makó térségi közösségekben” elnevezésű projekt keretében ingyenes egészségszűrésre várjuk – emelte ki Székely Ildikó.

– 10 órától kerül sor a lakótelep játszóterén egy új játékelem átadására, melynek megvalósulása külön öröm számomra, hiszen választási ígéreteim között szerepelt a lakótelepre való folyamatos odafigyelés. Ezzel a bővítéssel az itt élő családok régi kérése fog megvalósulni, és bízom benne, hogy a csöppségek nagy örömmel fogják használni! – fogalmazott a képviselő, akinek véleménye szerint nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy egészségünk megtartása érdekében minél több zöldséget, illetve gyümölcsöt kell fogyasztani, ezért a rendezvény idején minden érdeklődő számára gyümölccsel kedveskednek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest