TNT Challenge Light amatőr versenyt tartottak Makón, két turnén is részt vett a Forgatós Táncegyüttes júliusban, két napig zárva lesz a kövegyi községháza.

Makón az Erdei János Városi Sportcsarnokban 2021 augusztus 7-én, tegnap délelőtt megrendezésre került a városi nyílt amatőr verseny több korosztályi kategóriában.

Két turnén is részt vett a Forgatós Táncegyüttes júliusban: Komáromba és Érdre is ellátogatott a táncegyüttes, a turnék során pedig nemcsak több darabban vettek részt, hanem önálló műsorral is készültek.

Makó az egyedi ruhák fellegvára is: Makó szívében található Elizabeth Ruházat immáron öt éve szolgálja ki a divat szerelmeseit. Vasváriné Peszegi Erzsébet Renáta tulajdonos mesélt nekünk a vállalkozásról.

Német dallamok csendültek fel Makón: a Das Lied, vagyis A dal elnevezésű komolyzenei koncert részesei lehettek azok, akik péntek este ellátogattak a makói Hagymaházba.

Két napig zárva lesz a kövegyi községháza: ne kopogtasson, ne zörgessen, nem lesz aki ajtót nyit.

Tokió 2020: megvan az elmúlt 25 év leggazdagabb magyar éremtermése: a magyar sportolók a tokiói olimpián a női kajak négyes szombati győzelmével és a női pólósok bronzérmével már 19 éremnél tartanak, ennél többet legutóbb 25 éve, Atlantában szereztek a mieink.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest