Makó szívében található Elizabeth Ruházat immáron öt éve szolgálja ki a divat szerelmeseit. Vasváriné Peszegi Erzsébet Renáta tulajdonos mesélt nekünk a vállalkozásról.

2017-ben nyitották az egyéni vállalkozást, és főleg minőségi, márkás hétköznapi és báli ruhákat árulnak. A vírus miatt ők is bezártak többször, így az egész menetrendet megváltoztatták. A mai napig nincs teljes nyitvatartás, időpontegyeztetéssel látogathatják az üzletet az érdeklődök.

A tulajdonos elárulta azt is, hogy főleg a menyasszonyi és az alkalmi ruhákra van a legnagyobb kereslet. Próbálnak arra törekedni, hogy olyan ruhákat értékesítsenek, amik a környéken nem nagyon kaphatóak. Talán ez miatt van az is, hogy nem csak Makóról, hanem akár Szegedről, Mórahalomról, Tótkomlósról és Hódmezővásárhelyről is érkeznek vásárlók.

Van esetleg valami különlegesség a ruháitokban?

Az Elizabeth Ruházatban főleg elegáns, egyedi termékek vannak. Egyik nagy ritkaság nálunk, hogy menyasszonyi ruhákat akár 5XL-es nagyságig be tudnak szerezni az érdeklődők.

Saját termékeket árultok?

A vállalkozás saját, de a termékeket mi is máshonnan szerezzük be. Főleg magyar cégek minőségi ruháit áruljuk. Folyamatosan bővítjük, töltsük a készletet minden héten.

Az árusításon túl van más divattal kapcsolatos tevékenységetek?

Igen, szoktunk divatbemutatókra is járni. A Hagymatikum is meghív minket igen sok bemutatóra, illetve a Vállalkozók Báljára is hivatalosak voltunk.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest