Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emeltek vádat azzal a nővel szemben, aki a vád szerint bozótvágóval támadt egy másik asszonyra.  

A vád szerint a harmincéves vádlott és élettársa idén júliusban hársfavirágot gyűjtöttek egy Barcshoz közeli faluban úgy, hogy a földről elérhető ágakat egy bozótvágóval levágták, azokról a virágot eltávolították, majd az ágakat a sértett tulajdonában lévő, a lakóháza melletti beépítetlen telekre dobálták.

Amikor az utcán tartózkodó sértett ezt szóvá tette, őt a vádlott élettársa tenyérrel arcon ütötte, mire a sértett értesítette a rendőrséget. Ezt észlelve a vádlott a bozótvágót a kezében tartva a sértett felé indult, miközben őt megöléssel, illetve bántalmazással fenyegette.

A sértett végül a házába menekült, míg a korábbi bejelentésére tekintettel helyszínre érkező járőrök a vádlottat a Barcsi Rendőrkapitányságra előállították.

A Barcsi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az illetékes ügyészség büntetővégzés meghozatalára irányuló kezdeményezéssel felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a nővel szemben – közölte az ügyészség.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest