Vereséggel kezdte a bajnokságot a Makó FC, ám a vezetőség a játékkal meg volt elégedve, és bizakodva várják a következő fordulót.

Csernus Imre klubelnök értékelte a csapat teljesítményét a Monor ellen. Úgy véli a fiúk megtettek mindent, a hozzáállásukkal sem volt gond. Hozzátette azt is, hogy a játék képe alapján a makói egyesület jobbnak bizonyult, több helyzetük is volt, de sajnos gólt nem tudtak szerezni. Az ellenfél egy kontratámadást értékesített, így tudtak nyerni 1-0-ra.

„Azt tudtuk, hogy a magasabb osztályban megbosszulják magukat a kimaradt helyzetek. Lehet a másik csapatnak csak egy helyzete van, de azt kihasználják. A játékunk jó volt, a Monor egy stabil NB III-as csapat. Nyilván nem megfelelő az eredmény, de újoncként a Monortól ki lehet kapni.”

-nyilatkozta a klubelnök.

Elmondta azt is, hogy a játék képe alapján bizakodva várják a Vác elleni következő mérkőzést. Remélik, megszerezhetik első pontjaikat az NB III-ban.

A csapat ismét Makón játszik. Úgy volt, hogy idegenben lépnek majd pályára, de Vácon még nincs kész a lelátó, így kérték a cserét.

A mérkőzés jövő szerdán lesz majd, hamarosan bővebb információkkal is fogunk szolgálni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest