Széles körű összefogást teremtett a téglafal leomlása a makói Templom közben, toborzó tábort szervez a Makói Kézilabda Klub, százak szórakoztak a földeáki családi napon.

Széles körű összefogást teremtett a téglafal leomlása a makói Templom közben. A helyi görögkatolikusok tulajdonában lévő területen a romok eltakarítása zajlott a héten önkéntesek segítségével. Ma új drótkerítés készült közösségi munkával, amelyhez Kocsis Fülöp püspök atya is tevékenyen hozzájárult.

Toborzó tábort szervez a Makói Kézilabda Klub, a szervezők 8-12 éves korig várják az érdeklődőket. Egyaránt fiúk és lányok is jelentkezhetnek, akár abszolút kezdő és haladó fiatalok is.

Százak szórakoztak a földeáki családi napon. A legnépszerűbb az ingyen vattacukor és az ugrálóvár volt, de az arcfestésnek és a csillámtetkónak is örült kicsi és nagy. A buborékfújó pedig slágernek bizonyult.

Felújítják és villamosítják a vasútvonalat Szegedtől a röszkei határig, a jelenleg 60 kilométeres sebességű közlekedésre alkalmas pályaszakaszon 80-120 kilométerrel járhatnak majd a vonatok. A nagyszabású közlekedésfejlesztési projektet kormánybiztosként Lázár János koordinálja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest