Szombat este második alkalommal nyitotta meg kapuit a makói fesztivál: július utolsó napján a Maros-parton fellépett az Anna and the Barbies és a The Garde, a koncertek után pedig DJ Vader gondoskodott a hangulatról.

Június végén nyitotta meg először kapuit a SzabadON Fesztivál, új helyszínen, a Maros Kalandparton. Akkor a Kelemen Kabátban állt színpadra, akik hosszú idő után először városunkban ragadtak mikrofont és hangszereket a közönség előtt. Horváth Boldizsárral, az együttes frontemberével a koncert után beszélgettünk, amely során kiemelte: örök érvényű igazság, hogy maradjunk gyerekek!

Egy hónappal később, július utolsó napján ismét fesztiválhelyszínné változott a Maros-part, ahol 18 órától elsőként a The Garde lépett fel. Az idén 30 éves zenekar 18 órától csapott a húrok közé, a jubileumát ünneplő formáció ráadásul nemrégiben egy új videoklipet is bemutatott a Megtalál című dalukhoz.

Stílusos belépővel kezdte meg koncertjét 20 órakor az Anna and the Barbies: a zenekar énekesnője a közönség közt járva buzdította a résztvevőket, hogy jöjjenek közelebb a színpadhoz, közben pedig a Mindenki másképpen egyforma dalukat énekelte, de természetesen a szelfizés sem maradt el a rajongókkal a közönség buzdítása közben.

A koncerten ráadásul a legkisebbek is „hangszert ragadhattak”, hiszen a színpadon egy zenekart is alapított a résztvevő gyerekkel Pásztor Anna: megtanította, hogyan kell basszusgitáron és dobon játszani, de testőrt és tánckart is választott magának a gyerekek közül, akik lelkesen vettek részt a következő számban.

A fesztiválon felcsendült dalok mellett számos érdekességet is megtudhattak a résztvevők a zenekarról, többek között azt is, hogyan jött a Nagyon hagyom dalukhoz a klip ötlete, de az énekesnő arról is mesélt, miként kapták meg az első hangszerüket a testvérével, és hogyan alapították meg a zenekart.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest