A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/2257/2021. bűnügyi számon folytat nyomozást közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen sofőr 2021. július 26-án 9 óra 35 perc körül az általa vezetett fekete színű ismeretlen hatósági jelzésű személygépkocsival haladt Szeged belterületén, az Etelka soron a Felső Tisza-part irányába. A kereszteződésbe érve, úgy haladt be, hogy nem adott elsőbbséget a jobb oldalról, a védett úton, szabályosan, balra nagy ívben kanyarodó trolibusznak. A troli sofőrjének fékeznie kellett, hogy az ütközést elkerülje. Emiatt a jármű egyik utasa elvesztette egyensúlyát, elesett és megsérült. Az ismeretlen személy gépkocsijával, a helyszínt Tápé irányába elhagyta.

A rendőrség kéri a baleset részesét, illetve azokat a szemtanúkat, akik a fenti eseményt látták, esetleg felvételt készítettek róla, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan, hogy jelentkezzenek a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest