Jelentkezz te is, ne maradj le! A szervezők 8-12 éves korig várják a kézilabda iránt érdeklődőket. Egyaránt fiúk és lányok is jelentkezhetnek, akár abszolút kezdő és haladó fiatalok is.

A sporttábor első turnusa a héten lezárult, amelyben a résztvevők hatalmas élményekkel lettek gazdagabbak. Az első turnust Szabó Dániel vezette, U8-U9 lány csapatok edzője.

A tábor során a gyerekek megismerkedhettek a kézilabda világával kép, videó és beszélgetés formajaban. Híres magyar csapatokról, játékosokról es saját élményeinkről szerezhettek információkat.

Segítője a tábor folyamán Gules Mihály, ifjúsági játékos volt. A fiatalok megtanulták a kézilabda alapszabályait.

A következő turnus augusztus 2-án kezdődik, és egészen 6-ig tart. A tábor olyan széleskörű programokat tartalmaz, ahol a fiatalok biztos nem fognak unatkozni. Termi, és szabadtéri edzések lesznek délelőtt, délután pedig a Hagymatikumban vizes programok várják az érdeklődőket. Többek között vizitornával és egyéb labdajátékokkal színesítik a szervezők a palettát.

A tábor költsége tartalmazza a napi háromszoros étkezést, -ahol délben meleg ebédet kapnak a gyermekek-, illetve a fürdőbelépőt is.

Minden egyéb információ a csatolt plakáton található, és a Makó KC Facebook-oldalán.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest