A hétvégén megkezdi a harmadosztályú bajnokságot a Makó FC, elkezdődött a X. Hagymatikum-Duocor Kupa nemzetközi sakkverseny, Legény hátán ült a legügyesebb lovas Apátfalván.

A hétvégén megkezdi a harmadosztályú bajnokságot a Makó FC: vasárnap 17:30-kor elrajtol az NB III-as bajnokság a Makó FC számára is. A makói egyesület hazai közönség előtt lép pályára a Monor SE ellen. A belépés ingyenes lesz.

Kis faszobrászok gyűltek össze a héten az Erzsébet-házban: rengeteg szép alkotás született, még úgy is, hogy sokan most találkoztak ezzel a művészettel először.

Elkezdődött a X. Hagymatikum-Duocor Kupa nemzetközi sakkverseny: a Korona emeleti terme ad otthont a négynapos versenynek, amelyen 57-en mérhetik össze tudásukat, összesen hét fordulóban, két csoportban.

Legény hátán ült a legügyesebb lovas Apátfalván: izgalmakat és látványosságot is jelentett a hétvégi XXV. Szent Anna-napok lovasnapja, melyek lovasfelvonulással kezdődtek, majd a versenyszámokkal folytatódtak és az eredményhirdetéssel fejeződtek be.

A Kis fröccs nyerte a földeáki cool-túrát: szerda este a hét állomást nyolc csapat tudta le a Csányi Helga és Csányi Bíborka szervezte vidám programon.

Családi napot rendeznek szombat délután Földeákon: délután 2-kor a főtéren kezdődnek a programok, 5-től a Csiga duó gyermekzenekar szórakoztatja a résztvevőket, de korlátlan kisvonatozás is lesz.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest