Élőzenés vacsoraestre és italkóstolásra várják az érdeklődőket a következő keddeken a Grand Hotel Gloriusban. A makói szálloda július 27-én andalító jazz dallamokat, augusztus 3-án pedig különleges pálinkákat, gyümölcsborokat és gineket kínál a négycsillagos finomságai mellé.

Kellemes kikapcsolódást kínál a Grand Hotel Glorius a nyár kedd estéire. – Éttermünk svédasztalos kínálatához csatlakozva, vagy a’la carte étlapunkról választva, bárki csatlakozhat szervezett vacsoraprogramjainkhoz. A finomságokat azután nem csak jó társaságban lehet elfogyasztani, de jövő héten jazz dallamokat, a rá következő alkalommal pedig italkülönlegességeket is kínálunk melléjük – tájékoztatott Jakab-Bereczky Edit Tünde.

A szálloda sales managere elmondta, július 27-én, kedden 6 órától Oláh Dorottya előadásában és Raffai János kíséretével andalító jazz dallamokat hallhat a közönség, augusztus 3-án pedig különleges minőségű, hazai gyümölcsök legjavából készült díjnyertes pálinkák, gyümölcsborok és ginek kóstolósára lesz lehetőség egy hazai manufaktúra jóvoltából. – Szállóvendégeik mindig örömmel vesznek részt ezeken az eseményeken, de azt is szeretnék, ha a városban és a térségben élők is felfedeznék maguknak ezeket a lehetőségeket. Erre korlátozott számban vannak még helyek, hiszen a Glorius a szezonban általában teltházzal működik – hívta fel a figyelmet az értékesítési vezető. Asztalfoglalás és további információk kérése a +36 (62) 511 064 telefonszámon lehetséges.

A Grand Hotel Glorius mindig igyekszik vendégeik kényelmét maximálisan biztosítani, akiket figyelmességgel, kedvességgel és meglepetésekkel is fogadnak. A most elkezdődött olimpiai játékok közvetítéseit náluk is bárki nyomon követheti. Erre a nyári forróságban a terasz mellett egy komfortos, klimatizált külön termet és projektoros kivetítést biztosítanak. Emellett biztatnak mindenkit arra, hogy a hangulatos makói belvárosban a nyáresti sétálás közben térjenek be kávézójukba vagy kapcsolódjanak ki teraszukon, hogy élményekkel töltődjenek fel. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest