Októberben építik a Rákosi úti körforgalmat, a Magyarok Kenyere kezdeményezés 15 millió magyarról szól, elektromos autókat szerzett be a megyei önkormányzat.

Októberben építik a Rákosi úti körforgalmat: Vajon megoldás lesz a rengeteg balesetre? Jövőre már kiderülhet!

A Magyarok Kenyere kezdeményezés 15 millió magyarról szól: idén is hozzájárultak a térségi gazdák a Magyarok Kenyeréhez, mintegy 85 mázsa búza gyűlt össze, összesen 124-en adományoztak.

Zöldre vált Csongrád-Csanád: Három Nissan LEAF típusú elektromos autót szerzett be a megyei önkormányzat és a Csongrád Megye Fejlesztéséért Nonprofit Kft. a környezettudatosság jegyében. A Szegeden tartott ünnepélyes átadón Steiner Attila államtitkár kiemelte: tiszteletre és követésre méltó a megyei közgyűlés kezdeményezése.

Pitvaroson is gyűjtenek tanszereket rászoruló gyerekeknek: második alkalommal hirdette meg tanszergyűjtő akcióját a Megújuló Közösségek Egyesület abból a célból, hogy a térség rászoruló gyermekeinek tanévkezdését megkönnyítse. 

Az életmentést is megtanulták a kiszomboriak és az óföldeákiak: a makói Egészségfejlesztési Iroda Kiszomboron és Óföldeákon is végeztek egészségszűrést a Közösségi szolgáltatások fejlesztése Csongrád megyében EFOP pályázat részeként.

Három nap vidámság Apátfalván: péntektől vasárnapig tartanak az idei Szent Anna napok, melyet pénteken délután nyit meg Szekeres Ferenc polgármester.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest