A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfival szemben, aki tavaly augusztusban tettleg bántalmazta volt barátnőjét annak szegedi otthonában. A kép illusztráció.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett párkapcsolatban éltek egymással, melyet a nő tavaly nyáron megszakított. A férfi a szakításba nem tudott beletörődni, ezért pár nap múlva, a délutáni órákban megjelent a sértett albérleténél, annak ajtaját berúgva oda berontott, és a nőt fojtogatni kezdte valamint ököllel, több alkalommal arcon ütötte. A sértett a további bántalmazás elől az ablakon át a társasház udvarára menekült, de a férfi oda is követte. Végül együtt visszamentek a lakásba, ahol a vádlott a nő édesanyját a helyszínre hívta telefonon, azonban féltékenységből az asszony megérkezése után is tovább veszekedett a sértettel, illetve őt a földre lökte.

Az esetnek az vetett véget, hogy a sértett orvoshoz ment látleletet vetetni. A bántalmazás következtében a nő könnyű sérüléseket szenvedett.

A vádlottat a járási ügyészség magánlaksértés vétségével valamint könnyű testi sértés vétségével vádolja, s vádiratában indítványt tett felelősségének tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés útján történő elbírálására.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest