Főzőverseny is volt a Hagymatikum strandfesztiválon, tavasszal ringbe szállt, nyárra pedig új dallal készül a WelcomeBack, az elmúlt korok divatja is inspirálja Vincze Violettát.

Főzőverseny is volt a Hagymatikum strandfesztiválon: négy csapat mérte össze a tudását, és végre az időjárás is kedvezett a kinti programoknak.

Tavasszal ringbe szállt, nyárra pedig új dallal készül a WelcomeBack: a zeneszerzésre használta fel a pandémia időszakát a WelcomeBack: a tavaly alakult együttes sorra adja ki az újabbnál újabb dalokat, a céljuk, hogy felépítsék azt a repertoárt, amivel színpadra állnak majd.

Nemrégiben végezte el a női szabó képzést az egykor a makói Honvédban, ma Szegeden élő Vincze Violetta, aki a képzettség megszerzése után sem hagyja abba a tanulást, jelenleg gyakornokként sajátítja el az úri szabóság fortélyait a Tisza-parti városban.

Mezőhegyesen az iskola szeptembertől teljesen megújulva várja a fiatalokat! – erről közösségi oldalán posztolt Lázár János.

23 év után véget ért a Barátok közt: az RTL Klub és a magyar televíziózás kultikus sorozata több mint tízezer epizód után befejeződött.

SzabadságON – Egy kis ideig önmagunk lehetünk? – teszi fel a kérdést Szekeres Anna blogjában.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest