Hosszú idő után lehet újra korlátozásoktól mentesen fogadóórát tartani, a térség országgyűlési képviselőjét is számos térségi lakos kereste fel ma Makón.

– Sok embernek sok nehézsége és terhe van, látszik, hogy nem csak egészségügyi értelemben viselte meg a koronavírus az állampolgárokat, hanem abban az értelemben is, hogy nem jutottak el az ügyintézéssel a hivatalokba. – összegezte a mai fogadóóráját portálunknak Lázár János, aki ma Makón várta a térség lakosait.

Mint elmondta, a vidéki emberek sokszor úgy látják, hogy az országos nagy hivatalok nem foglalkoznak velük, vagy éppen hátrányban részesítik őket, ezért keresik személyesen a polgármestereket, parlamenti képviselőket, amire hosszú ideig nem volt személyes lehetőségük a koronavírusjárvány miatt, igény azonban mindig van rá.

A térség országgyűlési képviselőjéhez ma több makói vállalkozó is érkezett kéréssel, kérdéssel, akik akarnak a gazdaság újraindítási lehetőségekkel, amit a kormány biztosít, hiszen mindannyiunk érdeke az, hogy az élet minél hamarabb visszaálljon a normális kerékvágásba.

A fogadóórán szociális és mezőgazdasági problémák is felmerültek, Csanádpalotáról pedig egy egész csapatnyi lakos érkezett panasszal.

– A polgármester anyagi és társadalmi csődbe vitte az egész várost, önkormányzati választásra várunk, ami a veszélyhelyzet miatt nem lehetséges, de úgy látom a csanádpalotaiak megunták az ámokfutását, és minél hamarabb szeretnének választást. – fogalmazott ezzel kapcsolatban a képviselő.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest