Befejezte a rendőrség a nyomozást L.L. Junior kisfia ügyében. Hopp Csillával szemben vádemelési javaslattal átadta az illetékes ügyészség részére az iratokat az illetékes ügyészségnek.

A tragédia 2019 augusztus 31-én az esti órákban történt Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, amikor is egy autó elütötte L.L. Junior 3 éves kisfiát.

A gyermek édesanyjával és annak barátaival sétált, amikor a tilos jelzés ellenére átszaladt a zebrán – ekkor következett be a a végzetes baleset, Dávidka életét már nem tudták megmenteni.

A 29 éves édesanyát, Hopp Csillát a rendőrség gondatlan emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki.

Közlekedésrendészeti Főosztály a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a nővel szemben vádemelési javaslattal átadta az illetékes ügyészség részére – tájékoztattak a rendőrség honlapján. Hopp Csilla ügyvédje lapunknak elmondta, hogy a nyomozás iratait megkapták.

“Változatlanul nem értünk egyet azzal, hogy vádemelési javaslattal került az ügy ügyészségre, ezért egy összefoglaló beadványban indítványozzuk majd az eljárás megszüntetését.” – tette hozzá dr. Horváth Gábor.

Forrás: Blikk.hu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest