Az NBIII-ban kezdi a bajnokságot a csapat a feljutást követően augusztus 1.-én, eddig 3 játékost jelentettek be, és további tárgyalások is vannak folyamatban.

Sokkal komolyabb terhelést jelent majd a csapat számára az eggyel erősebb liga és a 26 helyetti 38 mérkőzés, ezért a cél egy 23-25 fős keret kialakítása, mondta el portálunknak Siha Zsolt.

A Makó FC edzőjétől megtudtuk a tavalyi keretből 14-en maradtak, plusz két utánpótlás játékos, akikre elsősorban a Megye 1-es csapatban számítanak majd, vagyis mintegy 9 új játékost szeretnének igazolni, ami azonban nem könnyű feladat.

A csapat közösségi oldalán eddig három játékost jelentettek be hivatalosan, Bordás Dániel kapus, Rózsahegyi Dominik védekező középpályás, Major Ernő szélső pedig szélső. Egy játékossal vannak még előrehaladott tárgyalások, így további öt új igazolásra lenne még szükség.

A bajnokság augusztus 1.-én kezdődik, a Makó FC már a felkészülés negyedik hetében jár, most vannak a játékosok a csúcsterhelés alatt, tudtuk meg Siha Zsolttól, aki azt is elmondta, még több edzőmérkőzést is játszanak majd a közeljövőben a felkészülés alatt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest