Kiállítótermet alakítana ki a Maros-parti Veteránjárműveket Kedvelők Sportegyesülete, megnyílt a szabadstrand a Maros-parton, pizzával és tombolával is ünnepeltek a kövegyi családi napon.

Kiállítótermet alakítana ki a Maros-parti Veteránjárműveket Kedvelők Sportegyesülete: pályázatot adott be az egyesület az önkormányzat támogatásával, amelynek pozitív elbírálása esetén a klubhelyiségüket kiállítóteremmé alakítanák át: a kaszinó épületében nemcsak a Ford T-modell lenne látható, de több időszaki kiállítást is bemutatnának.

Megnyílt a szabadstrand a Maros-parton: az önkormányzat közleményt adott ki a működésről.

Kiskukta tábort szerveznek gyerekeknek: a tábor szervezője, Nagy Judit elmondta, hogy évek óta táboroztat, és a tapasztalat az, hogy érdekli a gyerekeket a gasztronómia.

25 éves házasságot újított meg a polgármester: kedves és örömteli kötelességemnek tehettem eleget a Városháza dísztermében. – írta posztjában.

Útjavítás, aszfaltozás! – a Szent István tér, Szent Anna és Szent Gellért utcák találkozásánál lévő tér javítási munkái az elmúlt napokban elkészültek. – számolt be róla a körzet képviselője.

Tervezhetik a földeáki Száraz-ér híd felújítását: a földeáki testület valamivel több, mint kétmillió forintért bízott meg egy céget a Bacsó Béla utca végén lévő, rossz állapotban lévő híd felújításának megtervezésével.

Pizzával és tombolával is ünnepeltek a kövegyi családi napon: kitett magáért a kövegyi önkormányzat, mely rövid idő alatt remek családi napot szervezett szombatra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest