A Bors megtudta, Berki Krisztián és Hódi Pamela a napokban közös kislányuk miatt újra bíróság elé álltak. Az édesanya azért perelte be egykori párját, mert magának akarja a teljes felügyeleti jogot.

2017-ben, több mint három évvel ezelőtt állapodott meg Hódi Pamela és Berki Krisztián, közös kislányuk, az akkor 5 éves Natasa Zselyke felügyeleti megosztásáról. Berki először hétvégi apukaként állt helyt, később pedig heti felváltásban nevelték gyermeküket. Sokáig úgy tűnt, Natika érdekeit nézve jól működik a felügyelet, azonban a Borshoz eljutott információk alapján arra lehet következtetni, egyikük meggondolta magát. A Markó utcai bíróságon látta Hódi Pamelát és Berki Krisztiánt. Kiderült, nem véletlenül voltak egy időben, ugyanazon helyen, hiszen újabb gyermekelhelyezési pert indított az anyuka Berkivel szemben.

Berki Krisztiánt is szembesítettük a Borshoz eljutott információval, aki megerősítette, hogy újra perben állnak gyermekük miatt, ráadásul Pamela már harmadszor fordult a bírósághoz.

– Végtelenül sajnálom, hogy a gyermekem édesanyja a láthatásomat szeretné csökkenteni – kezdte Berki.

FELJELENTETT, AZT SZERETNÉ, HA A JÖVŐBEN CSAK KÉTHETENTE KÉT NAPOT LÁTHATNÁM A KISLÁNYOMAT, PEDIG A KÖZÖS SZÜLŐI FELÜGYELET JÓ HATÁSSAL VOLT NATIRA.


Értetlenül állok a történtek előtt, hiszen amikor az anyukáját hat hétre Ázsiába szólította a munkája, túlzás nélkül kijelenthetem, gond nélkül mindent meg tudtam oldani, jól teljesítettem apaként
 – fűzte hozzá Krisztián.

Az elmúlt években úgy tűnt, hogy rendeződött Pamela és Krisztián viszonya, hiszen a bíróság által korábban jóváhagyott közös megállapodást mindketten elfogadták és betartották.

Az új per tehát arról szól majd, hogy marad-e a közös szülői felügyelet, vagy kizárólagosan az édesapa vagy az édesanya kaphatja meg azt. Ezen kívül a bíróság a gyermektartás- és a láthatás mértékét tárgyalhatja újra.

– Nem tudom, hogyan mondjam el egy nyolcéves kislányomnak, hogy az édesanyja azért harcol ellenem, hogy kevesebb időt tölthessen velem. Szomorú vagyok, hogy itt tartunk, és emiatt is bíróságra kell járnom. Köszönettel tartozom azonban a mai törvényalkotóknak, hogy egy apának nem csak kötelességei, hanem jogai is vannak – mondta.

Berki nem kívánt többet nyilatkozni az ügyről, azonban kijelentette, a végtelenségig kitartóan küzdeni fog Natikáért.

– Sok esetben az édesapák inkább lemondanak, tartásdíjat, gyerektartás fizetnek, mintsem harcolnának, hogy láthassák a gyermeküket, és az anyára hagyja, minthogy évekig küzdjenek egymással. Én őszintén átbeszéltem a történteket a kislányommal, és kijelentette, ha hét napot tölt az anyukájánál, akkor nálam is ugyanennyit szeretne. Nekem nincs más dolgom, mint ezért mindent megtenni. Én egy harcos vagyok az életben, mindent megteszek, és végsőkig harcolok a kislányomért és az érdekeiért! Pamelával közösen szerettünk volna anno családot alapítani, most pedig minden további lépéssel csak ártunk a gyermeküknek.

“SZÁMOMRA TOVÁBBRA IS A SAJÁT PÉLDÁMBÓL KIINDULVA AZ AZ IGAZI SZÜLŐ, AKI IDŐT TÖLT A GYERMEKÉVEL, GONDOSKODIK RÓLA, NEVELI ÉS NEM LETUDJA PÉNZBEN, TARTÁSDÍJBAN.

Forrás: borsonline.hu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest