A Lili szépségszigetben egy új szolgáltatás érhető el a héttől, női és férfi fodrászat is működik már. Molnár Péter fodrásszal beszélgettünk.

Péter elmondta, hogy párjával együtt a szépségiparban próbálnak szerencsét, még úgy is, hogy egyiküknek sem ez az eredeti végzettségük, ám mindkettőjüknek megvan már a kellő ismeretség a szakmához.

„A párom mindig kreatív volt, elvégzett egy képzést. Olyan munkát szeretett volna magának, amiben ki tudja ezt élni. 30 évesen jött el a váltás az ideje, megcsinálta a kézápoló és műkörömépítő tanfolyamot, hogy vállalkozást nyisson.”

És te miért választottad a fodrász szakmát?

Az én részemről gyerekkori álmom volt, hogy fodrász legyek, de az élet nem úgy alakult, és szülői nyomásra mentem tovább tanulni, anyagmérnök vagyok, jelenleg is középvezető vagyok egy multinál. Úgy épül fel ez a közös vállalkozás, hogy a párom, Dia főállásban műkörömépítő, én pedig mellékállásban fodrászként tevékenykedek.

Mikor indítottátok alapból a szépségszigetet?

A párom tavaly októberben indította el a szalont, én a héten lettem hivatalosan egyéni vállalkozó, tehát a szalon már működött egy ideje, csak a fodrász részleg kapcsolódott hozzá ezen a héten.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest