Makó Város Önkormányzata elkészíttette Makó Város Településszerkezeti terve és a Helyi Építési Szabályzat, új fák kerülnek a Galamb udvarára, vándorkiállítással emlékeznek Kelemen Lászlóra és az első magyar színtársulatra, Makón a fejlesztések a koronavírusjárvány alatt sem álltak meg, a DK képviselője zöldhulladékkal teli zsákokat vitt az önkormányzat elé.

Makó Város Önkormányzata elkészíttette Makó Város Településszerkezeti terve és a Helyi Építési Szabályzat. A dokumentumok elfogadását megelőzően társadalmi egyeztetésre kerül sor, melynek érdekében lakossági fórumot tart Makó Város Önkormányzata, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Új fák kerülnek a Galamb udvarára. Gombabetegség miatt elpusztult több fenyő, ősszel újakat ültetnek.

Földön járó csillagok címmel nyílt meg a József Attila Városi Könyvtárban szerda este a Kelemen László Emlékéért Kulturális Alapítvány és az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet kiállítása.

A város fejlesztéseiről és nyári közösségi programjairól beszélt a polgármester a Rádió 7 műsorában.

Elhoztam a város lakóinak üdvözletét, a Révész utcáról, Ibolya utcáról, Kerkápoly utcáról, és még további néhányból. Egy-egy zsákot adtak jelképesen a lakosok. – mondta Mucsi Tamás, aki ma délelőtt zöldhulladékkal teli zsákokat rakott le az önkormányzat bejárata előtt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest