Panyor Krisztina és lánya, Viola is érmet szerzett a hétvégén, a Hagymatikum tanuszoda medencéje és a kültéri 33 méteres medence már reggel 6 órától elérhető, szerdától péntek éjfélig elrendelték a hőségriadót, óvónőt keres Apátfalva, Kiszombor megint megütötte a főnyereményt: 400 millióból fejlesztenek.

Panyor Krisztina vasárnap a Nyúlcipőbolt Börzsöny Trailjén állhatott a dobogó harmadik fokára, lánya, Viola pedig a Hódmezővásárhelyi Úszó Derbyn bizonyított.

A nyári hőségre való tekintettel a bérlettel rendelkezők számára 2021. július 7-től, holnapi naptól, augusztus 31-ig a Hagymatikum tanuszoda medencéje és a kültéri 33 méteres medence már reggel 6 órától elérhető.

Az országos tisztifőorvos hőségriadót rendelt el Magyarország egész területére szerda nulla órától péntek éjfélig – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központés az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Nyugdíjba vonult a Bíbic Óvoda egyik óvónője, élelmezésvezetője és az egyik munkatársa is a következő nevelési évben, így hamarosan kiírják az óvónői pályázatot.

10 utcát érintően új csapadékvízelvezető árkokat kezdenek építeni hamarosan Kiszomboron, mint a település polgármesterétől megtudtuk, ezek ráadásul új technológiával készülnek majd.