Augusztus hetedikén immáron tizenegyedik alkalommal szervezik meg a Marosmenti VW Konszern Partyt.

Mint Lóczi Gábor a Makó Híradónak felidézte, a tavalyi találkozó jól sikerült ahhoz képest, hogy a rendezvény előtt mintegy egy, másfél hónappal derült ki, hogy ötszáz főig megtartható a program. A társszervező kiemelte: az, hogy ennyire jól sikerült, az annak is betudható, hogy a tavalyi már a tizedik alkalom volt, így a környező megyékben van híre a rendezvénynek, a résztvevők háromnegyede pedig évről-évre visszajár.

A tavalyi évben mintegy 130 autót számoltak, megtelt a Zöld Háznál a füves terület, és így számolnak az idei évre is, hiszen most hamarabb tudták meg, hogy lehetőség lesz megszervezni a találkozót, amire nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett.

– Mindig fel szoktuk rakni az eseményhez, hogy ki mivel jön, és már mintegy 50 autót biztosan láttunk fent – mutatott rá.

Az idei évben a már jól ismert programokkal várják az autók szerelmeseit a találkozón, amelyek mellett néha egy-egy újdonsággal is készülnek; a tavalyi évben társasjátékot is szerveztek, Lóczi Gábor pedig reméli, ezt idén is folytatják majd, de a tavaly bemutatkozó édesség- és autós kellékeket kínáló árusok is részt vesznek majd.

A hagyománynak számító felvonulásra is sor kerül, amelynek útvonalában lesz egy kisebb változás, a Hagymatikum-beruházás miatt.

A társszervező megosztotta továbbá, hogy egy szomorú aktualitása is lesz az idei rendezvénynek, hiszen nemrégiben a találkozó egyik fiatal, visszajáró résztvevője tragikus hirtelenséggel elhunyt, így a Maros-parton majd róla is meg fognak emlékezni.

A találkozóra bár szombaton kerül sor, Lóczi Gábortól megtudtuk, az utóbbi években azt vették észre, hogy már péntek délután érkeznek résztvevők, akik ott alszanak, tavaly mintegy 40 autó érkezett a rendezvény előtti napon – így akár már pénteken is érdemes lesz lelátogatni a Maros-partra.

– Aki úgy gondolja, hogy csatlakozna, az jöhet Volkswagennel, Audival, Škodával, Seattal, vagy aki kicsikét tehetősebb, az Bentleyvel, Bugattival, Lamborghinivel, vagy Porschéval is akár! – emelte ki Lóczi Gábor.


Borítókép: archív fotó

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest