Panyor Krisztina vasárnap a Nyúlcipőbolt Börzsöny Trailjén állhatott a dobogó harmadik fokára, lánya, Viola pedig a Hódmezővásárhelyi Úszó Derbyn bizonyított.

Panyor Krisztina a Makó Híradónak elmondta, a hétvégi verseny érdekessége volt, hogy a helyszínen, a rajt előtt derült ki, hogy változott a táv, amelynek köszönhetően öt kilométerrel lett rövidebb, hiszen a faluban lévő szakaszt kivették.

A makói sportoló elárulta, nem bánta, hogy kimaradt az a rész, hiszen aszfaltos és napos szakasz volt, amelyet nem annyira szeret, illetve a rövidebb távnak is örült, bár – mint rámutatott – a szintemelkedés nem változott, amely 1500 körüli volt, a leghosszabb, L távon mintegy százan értek célba összesen.

– Eléggé küzdelmes volt, az elején előre álltam, mindig előre szoktam viszonylag helyezkedni a rajtnál. Az első nő voltam egy darabig, majd elég hamar leelőzött az, aki végül meg is nyerte a versenyt, a második helyért küzdöttünk – idézte fel a vasárnapi verseny pillanatait.

Mint kiemelte, a második helyen záró sportolóval fej-fej mellett küzdöttek sokáig, majd a 16. kilométer körül előzte meg, végül 3 óra 43 perc 12 másodperces idővel a dobogó harmadik fokára állhatott.

Panyor Krisztina elmondta, elégedett az eredménnyel, továbbá köszönetét fejezte ki főtámogatójának, a CENTON KFT.-nek, aki lehetővé tette számára, hogy eljuthasson a versenyre.

A hétvégén ráadásul nemcsak egy érem született a családban: a Börzsöny Trailen bizonyító makói terepfutó lánya, Viola a Hódmezővásárhelyi Úszó Derbyn bizonyított, ahol 200 méteren indult, mell- és gyorsúszásban, amely számára az eddigi leghosszabb táv volt, előbbiből ezüst-, utóbbiból bronzérmet szerzett.

Mint elárulta, jól érezte magát, az úszásban pedig minden tetszik számára, de e mellett a futást is szeretné folytatni. Megtudtuk azt is tőle, hogy ezzel meglett a tízedik érme úszásból, kedvence pedig a gyorsúszás.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest