A járvány utáni életünkről és a migrációról szól a nemzeti konzultáció, a millenniumi ünnepségek kerülnek fókuszba a Vármegyei füzetek sorozat új részében, tegnap volt a Múzeumok Éjszakája, aratás és bálázás utáni szalma betakarítás, járda épül a Munkácsy utcában

A járvány utáni életünkről és a migráció kérdéséről szól a most induló nemzeti konzultáció – mondta a Magyarország kormányzati kommunikációjáért felelős államtitkár szombati, a kormány Facebook-oldalára feltöltött videoüzenetében.

Péntek este mutatták be a József Attila Városi Könyvtárban az új kötetet, amely a Millenniumi ünnepségek Csanád vármegyében és Makón 1896 címet viseli.

Makó polgármestere is ellátogatott a múzeum kiállításának megnyitójára, ahol átadták a híres Nagyatádi kocsit.

A mezőgazdasági munka nem állhat meg a hőségben sem. 42 fok volt árnyékban, de a Galambos tanuló dolgozik, mert szereti és mindene a mezőgazdaság! Tisztelet! – írja közösségi oldalán az oktatási intézmény.

Nagy hiányosságot sikerül pótolni a Munkácsy utcai járdaszakasz újjáépítésével. Az itt élők és a nap mint nap ezen a járdaszakaszon közlekedők biztosan nagy örömmel fogják birtokba venni az új térköves járófelületet. – írja Czirbus Gábor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest