Farkas Éva Erzsébet portálunknak beszélt a Hagymatikum fejlesztéséről, és az elmúlt másfél év nehézségeiről, a Makói Járási Hivatal vezetője az ügyintézések kapcsán fontos információkra hívja fel a figyelmet.

Farkas Éva Erzsébettel, Makó város polgármesterével beszélgettünk a képviselő-testülettel való kapcsolattartásról a rendkívüli helyzet idején és a Hagymatikum Gyógyfürdő fejlesztéséhez kapcsolódó munkaterület átadást követő első munkálatokról, feladatokról.

Új kihívás elé állította a koronavírus-járvány a Kormányhivatalokat is, mondta el portálunknak dr. Lakatos-Tóth Andor. A Makói Járási Hivatal vezetője az ügyintézések kapcsán fontos információkra is felhívta a figyelmünket.

Nemrégiben Szeged Napján állt színpadra a Szegedi Kortárs Balett társulatával együttműködve, pénteken pedig évzáró flashmobra invitálja a makóiakat a VargaBalett Táncműhely, mely a nyár során kicsiknek és nagyoknak is színes táborokat ajánl.

Legyalogolja a magas vérnyomását (és kilóit) a háromgyerekes földeáki asszony, Pelle (lánykori nevén Hajnal) Mercédesz éjszaka indul útnak. Eddig elgyalogolt már Makóra, Vásárhelyre, Szegedre, és Orosházára. A következő terve, hogy eljusson Békéscsabára. Útközben tíz kilométerenként egy banánt eszik meg.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest