A 20 éves férfi a nyomozás szerint megdézsmálta egy ház utcai fakerítését, de elvitte a bejárati ajtót és a szobaajtókat és egy mázsa tűzifát is. Fotó: police.hu.

A Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást azzal a 20 éves férfival szemben, aki idén februárban eltulajdonította egy ház fakerítését, és bejárati ajtaját.

Ilyen foghíjas lett a kerítés

A rendőrségre február 15-én érkezett bejelentés, hogy egy ingatlan utcafrontra nyíló fakerítésének egyes elemeit, bejárati ajtaját, bejutva a szobaajtókat, továbbá egy mázsa tűzifát ismeretlenek elvittek, amellyel a tulajdonosnak több tízezer forint kárt okoztak.

Az elvégzett adatgyűjtés eredményeként a rendőrök rövid időn belül azonosították azt a helybeli fiatalt, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

A feltételezett elkövetőt előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt. Az eljárás során a gyanúsított tettét azzal indokolta, hogy tüzelőre volt szüksége, ezért rongálta meg, majd tulajdonította el a kerítést és az ajtókat.

Az eljárás iratait a nyomozók a napokban vádemeléssel megküldték, az illetékes ügyészségnek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest