Már javában készülnek a szervezők a nyári programokra. Lassan végeznek a színpad és a nézőtér összeszerelésével, így a Hagymaház rendezvényei is kiköltözhetnek a szabadba. 

Zsámboki Erika igazgató elmondta nekünk, hogy a Makói Nyár rendezvénysorozat első nagyobb eseménye egy Jubileumi Néptáncgála lesz. A műsor fellépői a Maros Néptáncegyüttes egykori és jelenlegi táncosai, illetve zenészei lesznek.   A Makói Nyár első előadására a belépőjegyek árusítását megkezdték a Hagymaház jegypénztárában.

A megvásárolt jegyek csak védettségi igazolvánnyal együtt érvényesek, ezért megkérik az érdeklődőket, figyeljenek arra, hogy a program napján a helyszínen minden jegy tulajdonosa tudja igazolni a védettségét.

Az esemény június 18-án, 19 órakor veszi kezdetét. A Hagymaház mindenkit szeretettel vár a gálára. Egy közös kikapcsolódásra invitálja a kedves érdeklődőket az első nyári, szabadtéri programjukra.

Az igazgató elmondta, hogy a nyár folyamán több színes, zenés, táncos rendezvény van tervben, de erről majd részletesebben beszámolunk, ha aktuális lesz.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest