Vajna Martin nyerte az I. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság makói selejtezőjét, nem kedvezett az utóbbi hetek időjárása a gazdáknak, a mai napon ismét gereblyét, seprűt, lapátot ragadtak fiataljaink, 11 körzet, ahol eldől a 2022-es választás

 

Vajna Martin nyerte az I. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság makói selejtezőjét. Összesen 30 résztvevő tette próbára a kapusokat, közülük a 6 legjobb jutott tovább a megyei fordulóra.

Kádár Józseffel, a Csanád és Térsége Gazdakör elnökével a gazdák előtt álló feladatokról és az utóbbi időszak időjárásának hatásairól is beszélgettünk.

Az 5.sz. választókörzet ifjú lakosai újra összefogtak lakókörnyezetük tisztántartása érdekében! Gerizdes városrészben serénykedve 13 big-bag zsákot szedtek tele falevéllel. Ezúton is nagyon szépen köszönöm segítő munkájukat, amellyel megint csak jó példával állhattak elő mind korosztályuk, mind lakóközösségünk számára!

A 2022-es kormányalakítás joga nem a Facebookon, nem is Budapesten, sem a nagyvárosokban fog eldőlni, hanem a kisvárosokban és falvakban. A kormány érti ezt. Az ellenzék már nem biztos – olvasható a lenyeget.blog.hu érdekes és izgalmas elemzésében.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest