Összesen 30 résztvevő tette próbára a kapusokat, közülük a 6 legjobb jutott tovább a megyei fordulóra.

Király Gábor a fővédnöke az I. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságnak, amelynek területi fordulóját ma délelőtt rendezték meg Makón. A sporteseményre 30 versenyző érkezett meg, ők tesztelték a Makó FC, és a Földeák TC kapusainak reflexeit.

– Elég szépen összegyűltünk, szerintem ez egy jó közösségi program volt. Jó az idő, jól érezzük magunkat, rúgunk pár tizenegyest, aztán a büfében lehet folytatni a harmadik félidőt. – mondta el portálunknak Csernus Imre, a Makó FC ügyvezetője.

Bár „tizenegyesest kihagyni nem lehet, csak rosszul rúgni”, Garamvölgyi Csaba és Szénási Imre minden tőlük telhetőt megtettek, potyogtak is ki a versenyzők szép sorjában.

 

 

A hat legjobb próbálkozó a megyei selejtezőbe jutott tovább, a mai nap Vajna Martin teljesített a legjobban, aki teljesítményével egy oklevelet és két belépőt kapott a Puskás musicalre. Mint megtudtuk tőle, a rúgásoknál elsősorban a kapusok lábát próbálta figyelni, illetve azt, merre mozdultak el esetleg, ilyenkor a másik irányba próbálta lőni a labdát.

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest