Az ingyenes gyerekprogramot a maroslelei faluházban rendezik július 5-e és július 9-e között. Június 15-ig lehet rá jelentkezni.

Maroslelei, földeáki, apátfalvi, mártélyi, mindszenti, óföldeáki, székkutasi, magyarcsanádi és kiszombori gyerekeknek rendeznek kistérségi hétpróba tábort július 5-e és 9-e között, a maroslelei faluházban.

Az EFOP 153-16-2017-00025 Maroslele – Közösségi szolgáltatások fejlesztése Csongrád megyében program, a nyár legmenőbb hetének ígéri a tábort, mely reggel 8 és délután 4 óra között zajlik minden nap, s ahol a gyerekek napi háromszori étkezést is kapnak.

A fenti projekt konzorciumi településeinek gyermekei minden nap más-más érdekes és izgalmas programon vehetnek rész. Így hétfőn a világ körül utaznak, kedden zene és tánc teszi ki a napot, szerdán QR kódos akadályversenyen vehetnek részt, csütörtökön Harry Potter világában lehetnek. Míg a pénteki záró napon a kistérségi olimpiát rendezik meg számukra.

A programokról és a részvétel részleteiről a táboroztatásban résztvevő önkormányzatoknál lehet érdeklődni,

Jelentkezni online űrlapon keresztül itt lehet.

A gyerekeket minden településről reggelenként ingyenes buszjárat szállítja Maroslelére, majd onnét a nap végén vissza a kiinduló településere.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest