Önerejéből nem tudta kinyitni a bezárt ajtót, ezért azt a tűzoltók nyitották ki. Egy szentesi és egy szegedi idősön is így segítettek. A kép illusztráció.

Szombaton három sérült, idős emberhez is riasztották a tűzoltókat. Mindhárom esetben a mentők kérték a tűzoltók segítségét. A sérültek önerejükből nem tudtak ajtót nyitni a mentők munkatársainak, Szentesen, Makón és Szegeden is a tűzoltók nyitották fel a lezárt lakásokat. A beavatkozásoknak köszönhetően az egészségügyi személyzet megkezdhette a sérültek ellátását.

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó szombaton késő este Szegvárnál. Az autóban négyen utaztak, közülük egy embert a tűzoltók feszítővágó segítségével emeltek ki a roncsok közül.

Idős asszonyt mentettek a tűzoltók hétfőn hajnalban Szegeden. Egy József Attila sugárúti lakáshoz riasztották a tűzoltókat öt óra után. Az asszony elesett, önerejéből nem tudott lábra állni. A szegedi egység az erkélyen keresztül jutott be a hetedik emeleti lakásba, majd a sérültet átadták a mentők munkatársainak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest