Az apátfalvi csapat a második félidőben alaposan meglepte, s legázolta a házigazdákat, akik számos szöglethelyzet ellenére nem tudtak újabb gólt szerezni.

Az eddig kiváló teljesítmény nyújtó Conti-Tech Apátfalvát fogadta a Szeged-Csanád GA II. szombaton a megyeszékhelyen. A hazai csapat már az első félidő huszadik percében megszerezte a vezetést, s végig fölényben volt az első félidőben, ám újabb gólt nem tudtak rúgni. A második félidőre a szünetben alaposan felkészült az apátfalvi csapat. Előbb egy bedobás utáni csúsztatást követő kezezés miatt ítéltek büntetőt a vendégeknek, amit Frank Boldizsár magabiztosan értékesített.

Nem sokkal később egy mintaszerű kontrát vittek végig a vendégek, és máris megfordították a meccset. A hazaiak ugyan számtalan szögletet rúghattak, és többször is ott voltak az apátfalvi kapu előtt, de egyenlíteniük már nem sikerült.

A megyekettőben  a Makó II. negyed óra után már három góllal vezetett és tíz gólig meg sem álltak a csere nélkül érkező mágocsiakkal szemben.

Megyei I. osztály, 24. forduló

Szeged-Csanád GA II.–ContiTech Apátfalva 1–2 (1-0)

Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Bálint Dániel (Juhász, Vida).

Szeged-Csanád GA II.: Fábián – Paublusztig (Csizmadia, 53.), Papp M., Bitó, Illés, Kapic (Deák, 85.), Tóth G., Szűcs, Mészáros (Csehó, 75.), Varga Sz. Kis B. Megbízott edző: Andorka Péter.

Apátfalva: Köteles – Pataki, Rakity, Frank, Béres (Radnai, 90.), Beke, Bartucz, Kardos Á., Bány (Kardos G., 91.), Horváth K. (László, a szünetben), Kóródi. Edző: Frank Csaba.

Gól: Frank (52., 11-esből), Kardos Á. (54.).

Megyei II. osztály, 27. forduló

Makó II.–Nagymágocs 10–0 (5-0)

Gól: Kis Zs. (10.), Vas K. (12., 14., 41., a másodikat 11-esből), Vajna (29.), Czebe (58.), Guti (59., 74.), Cseszkó (73., 88.)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest