A hagyományoknak megfelelően a Magyar Labdarúgó Szövetség a RangAdó Díjátadó gála keretében elismerésben részesíti az OTP Bank Liga 2020/21-es szezonjának legjobbjait. Gazdag lett az év játékosa. A szurkolók szavazatai alapján az ő nevéhez fűződik a szezon legszebb gólja is.

 

Az év játékosa kategória végeredménye a klubok szavazatai alapján dőlt el, minden csapat részéről a csapatkapitány, a vezetőedző, valamint a legidősebb és a legfiatalabb labdarúgó szavazott az általa legjobbnak tartott 3-3 személyre.

A végső győztes, tehát a 2020-2021-es szezon legjobb játékosa az immár Philadelphia Uniont erősítő Gazdag Dániel lett. A 25 esztendős középpályás az idényben 30 NB I-es mérkőzésen játszott a Budapest Honvéd színeiben, összesen 2593 percet töltött a pályán. Ez idő alatt 13-szor volt eredményes, emellett kiosztott 6 gólpasszt is – Gazdag a góllövőlistán a harmadik helyen végzett.

A szezonban az m4sport.hu oldalon szavazhattak a szurkolók augusztustól áprilisig egy adott hónap legszebb góljára (és védésére), a legtöbb voksot kapott játékosok pedig bekerültek a hónap legjobbjai közé. A szezon legszebb találatának szerzője a havi győztesek közül került ki, ismételten a szurkolók szavazatai alapján.

A voksoláson a rajongók Gazdag Dániel Diósgyőr elleni szépségdíjas találatát választották meg a szezon góljának – több mint 10 ezer szavazat érkezett, Gazdag a voksok 34 százalékát kapta meg, őt másodikként Sigér Dávid Budafok elleni ollózása követte, 26 százalékkal.

Forrás: m4sport.hu

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest