Az FTC honlapjának hétfői beszámolója szerint nem hosszabbítják meg a védőjátékos lejáró szerződését, így három bajnoki cím, egy Magyar Kupa-győzelem, valamint Európa Liga- és Bajnokok Ligája-csoportkörös szereplés után máshol folytatja pályafutását.

A 32 éves, 39-szeres válogatott futballista a lengyel Lech Poznantól igazolt a 2016-os Európa-bajnokság után a Ferencvároshoz, amelynek színeiben 182 mérkőzésen hat gólt szerzett és 29 gólpasszt adott, és az utóbbi években csapatkapitánya volt az együttesnek. Lovrencsics mellett távozik a klubtól Isael Barbosa, Marcel Heister és Michal Skvarka is.

A brazil Isael 2019-ben érkezett a klubhoz, amellyel sorozatban háromszor nyerte meg az OTP Bank Ligát. Magyarországi bajnoki mérlege 64 találkozón 14 gól. A német-horvát kettős állampolgárságú Heister 2018 júliusában szerződött a Népligetbe, így ő is háromszoros bajnok a Ferencvárossal. A balhátvéd összesen 71 bajnokin szerepelt.  A kétszeres szlovák válogatott Skvarkát 2019 nyarán szerződtette az FTC, amellyel kétszer nyert bajnoki címet.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest