Lázár János videóinterjút adott a Telexnek, mintegy 400 tanuló érettségizik Makón, megmutatjuk a maroslelei bölcsőde látványterveit.

A magyar politikának az a baja, hogy nincs benne humor, és az is hatalmas probléma, hogy az állandó blabla mellé nem feltétlenül társul megvalósítási képesség. Ezt vallja Lázár János országgyűlési képviselő, aki a Telexnek adott videóinterjújában úgy fogalmaz: a Fidesz-kormánynak a következő tíz évben komplex választ kell tudni adni arra, miért jó vidéken élni.

Közel 400 tanuló kezdte meg az írásbeli érettségi vizsgát tegnap Makón, írta közösségi oldalán a polgármester. Farkas Éva Erzsébet a tavalyi évhez hasonlóan ajándékot is vitt a diákoknak a középiskolákba.

Közzétette a maroslelei önkormányzat a leendő bölcsődeépület látványterveit. Ebből kiderül, hogy milyen épület áll majd közvetlen az óvoda mellett. Az építkezés már megkezdődött.

Átadták Gilinger Tibornak, a Földeáki Népművészeti és Hagyományőrző Egyesület vezetőjének azt a 125 ezer forintot, mellyel a helybéliek támogatták az egyesületet.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest