A Makó FC edzője szerint erős közösségé formálódott a csapat, több kerékpárútfejlesztési beruházást kiemelt jelentőségűvé minősített a kormány a térségben, ismét remekül szerepeltek versenyen a Návay diákjai.

A Makó FC edzője szerint erős közösségé formálódott a csapat, az NBIII. viszont már egy teljesen másik szint. Siha Zsolt portálunknak adott interjújában kitért a jövőre is, mint mondta, az lenne az ideális, ha nem liftezne a klub a két bajnokság között, hanem stabil helyet tudna magának kiharcolni az NBIII.-ban.

A Magyar Közlönyben megjelent rendelet szerint több kerékpárútfejlesztési beruházást is kiemelt jelentőségűvé minősítettek, végre elérhető közelségben a Szeged és Makó közötti hiányzó szakasz befejezése.

Kedves Érettségizők, tiétek a jövő, ti magatok vagytok a jövő! – üzent közösségi oldalán a végzős, érettségi előtt álló diákoknak Farkas Éva Erzsébet.

Nemcsak az első, a harmadik és a nyolcadik helyet is a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium diákjai tudhatták magukénak az idei évben negyedik alkalommal megrendezett ZsebPénzügyes versenyen.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest