B. Katalin előbb cigarettát és öngyújtót kért az ásotthalmi buszpályaudvaron  idős asszonytól, majd kiragadott hatvanezer forintot annak tárcájából, majd azonnal buszra szállt. Egy órán belül Mórahalmon csípték fülön a rendőrök.

A körzeti megbízottak egy órán belül elfogták azt a nőt, aki elvette egy idős asszony pénzét az ásotthalmi buszpályaudvaron. A sértett április 27-én délelőtti órák a helyi állomáson várakozott, amikor odalépett hozzá B. Katalin. Előbb cigarettát és öngyújtót, majd pénzt kért tőle, közben kifigyelte hol tartja a bankókat az idős nő. Amikor megérkezett a mórahalmi járat, egy gyors mozdulattal kikapta a pénzt –mintegy hatvanezer forintot- a sértett tárcájából, majd az élettársával együtt felszállt a buszra. Nem sokkal később Mórahalom központjában ismerték fel őt a körzeti megbízottak.

B. Katalint előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a Szegedi Rendőrkapitányságon. Kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. A nyomozók kezdeményezték letartóztatását az illetékes ügyészségen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest