Kedden nem csak Makón akadt dolguk a tűzoltóknak, akik liftbe szorult embert mentettek s egy szobatüzet is eloltottak. A kép illusztráció.

Két autó karambolozott kedden reggel az 5-ös számú főúton, Szatymaznál. A szegedi hivatásos és a sándorfalvi önkéntes tűzoltók teljes útlezárás mellett végezték el a műszaki mentést, a balesetben ketten sérültek meg.

Melléképületre dőlt egy nagy méretű fa szintén kedden egy makói tanyán. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel végezték el a beavatkozást, az eset során senki sem sérült meg.

Liftbe szorult egy ember kedden délelőtt egy hódmezővásárhelyi társasházban. A mentést a város hivatásos egysége végezte el, személyi sérülés nem történt.

Tűz volt szerdán korán reggel egy kisteleki házban. A családi ház egyik emeleti szobájában csaptak fel a lángok hat óra után. A kisteleki hivatásos és önkéntes egységek, valamint a kisteleki kutató-és mentőcsoport tűzoltói közös erővel fojtották el a lángokat. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok nem terjedtek tovább az épületben, a lakók nem sérültek meg.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest